Minőségi riasztó

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 

Minőségi riasztó

Minőségi riasztó rendszerek kivitelezése.
Megbízhatóan működő PARADOX riasztó rendszer 2 év garanciával. Biztonságtechnika szaküzlet és bemutatóterem.

PARADOX riasztó szerelés, karbantartás és szerviz.

Sokszor úgy tűnik, hogy egyre gyakoribbak a vagyon elleni bűncselekmények, és már csak akkor jut eszünkbe lakásunk, üzletünk védelme, amikor már megtörtént a baj. Csakhogy akkor már késő. Tapasztalatok azt mutatják, hogy egy behatolás alkalmával keletkezett kár a többszöröse szokott lenni egy jó riasztó rendszer árának. Ami megelőzhette volna a bajt.

Ez már csak ezét is van így, mert egy valódi védelmet nyújtó, minőségi riasztó rendszer ma már abszolút a megfizethető kategóriába tartozik. Többféle riasztó rendszer kapható, így nem tűnik könnyűnek a választás. Pedig egyáltalán nem nehéz!

Abból kell kiindulni, hogy a minőségi riasztó rendszer felszerelése és beüzemelése szaktudást igényel. Fel lehet barkácsolni házilag is, de ebben az esetben számolnunk kell azzal is, hogy nem biztos, hogy megfelelően fog működni, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. Legjobb, ha ezt a munkát szakemberre bízzuk. A megfelelő riasztó kiválasztását és a felszerelését is.

Riasztó szerelő szakember

De mi alapján választható ki a megfelelő vagyonvédelmi szakember, vagy cég? Mivel adott esetben az életünk munkáját, az otthonunk vagy vállalkozásunk védelmét bízzuk rá, körültekintően kell eljárni a kiválasztáskor. Nézzük sorba, mi alapján érdemes kiválasztani a megfelelő riasztó szerelőt.

Végzettség: Csak az szerelhet riasztó rendszert, akinek legalább vagyonvédelmi és riasztó rendszer szerelői vagy biztonságtechnikai mérnöki végzettsége van. A villanyszerelői, vagy elektroműszerész végzettség nem elegendő.
Engedélyek: A riasztó szereléshez rendőrhatósági engedély és vagyonvédelmi szakma kamrai tagság is szükséges. Ezek nélkül vagyonvédelmi rendszer telepítése, javítása nem végezhető.
Szakmai felelősség biztosítás: A riasztó szerelőnek vagy cégnek rendelkeznie kell szakmai felelősség biztosítással, arra az esetre, ha a vagyonvédelmi rendszer a szerelő hibájából nem jelzi a behatolást. Ebben az esetben a vállalkozás biztosítója téríti meg e keletkezett kárt.
Szakmai tapasztalat: Mióta szerel riasztó rendszerek, vannak-e, és milyen referenciákkal rendelkezik, meg lehet-e ezeket tekinteni. A kellő szakmai tapasztalattal rendelkező vállalkozás nagyszámú és évek óta megbízhatóan működő referenciákkal rendelkezik.
Elérhetőség: Egy komoly vállalkozás, még ha egyszemélyes is, ma már kell, hogy rendelkezzen weboldallal, ahol a leendő megrendelő kellő tájékoztatást kaphat a cégről, a termékekről és a referenciákról. Lenni kell egy legalább napközben elérhető telefonszámnak is. Sok esetben nincs is igazi meghibásodás, csak helytelen használat. Jól jön ilyenkor a telefonos segítség.

Cégünk, az Alarm & Automatic System Kft megfelel, minden felsorol követelménynek és több mit 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a vagyonvédelem, ezen belül is a riasztó rendszerek telepítése területén. Célunk, hogy minden ügyfelünk maximálisan elégedett legyen az általunk felszerelt riasztó berendezésekkel. Minden általunk felszerelt riasztó rendszerhez magyar nyelvű használati útmutatót adunk, a használatát betanítjuk.

Minőségi riasztó rendszer központ

Riasztó rendszer és telepítése

A riasztó rendszer több fontos részből áll. Ezek egyike sem nélkülözhető egy valódi biztonságot nyújtó vagyonvédelmi rendszerből.

A riasztó központ 

A riasztó rendszer legfontosabb része. Tartalmazza a központi vezérlő panelt, a riasztó belső szoftverét, a tápegységet, a szünetmentes működést biztosító akkumulátort és a kiegészítő modulokat. Ezek egy zárt és szabotázsvédett fém dobozban kerülnek felszerelésre. Ebbe csatlakozik a minőségi riasztó rendszer összes eleme, valamint a távfelügyelet és a telefonhívó is.

Minőségi riasztó rendszer kezelők

Kezelő vagy kódtasztatúra

Ezzel lehet a riasztó rendszert be- és kikapcsolni, valamint programozni is. Ezek között vannak egyszerűbb kinézetűek, valamint LCD-s és érintő képernyős kijelzővel rendelkezők is. Elhelyezésük a bejáratok közelében célszerű.

Minőségi riasztó rendszer mozgásérzékelők

Mozgásérzékelők

A leggyakrabban alkalmazott riasztó rendszer elem. Alap esetben a passzív mozgásérzékelők kerülnek felszerelésre. Ezek a legtöbb helységben alkalmazhatók. Nagyobb hőingadozás vagy magas páratartalom esetén mikrohullámmal kombinált mozgásérzékelőket célszerű alkalmazni. Ilyen helység például a garázs, a kazánhelység és a fürdőszoba. Lakásban tartott házállatok esetére lettek kifejlesztve a kisállat védett mozgásérzékelők. Ezek nem okoznak vakriasztást, ha a lakásban házi kedvenc van. Elhelyezésükkor figyelembe kell venni a helység adottságait, nem lehetnek részben sem takarva, hogy belássák az egész helységet.

Minőségi riasztó rendszer nyitásérzékelők

Nyitásérzékelők

Ajtók és ablakok nyitásának érzékelésére lettek kifejlesztve. Szakszerű telepítés esetén ezekből semmi sem látszik, mert a nyílászárók tokjába kerülnek.

Minőségi riasztó rendszer üvegtörés és füstérzékelők

Üvegtörés és füstérzékelők

Az akusztikus üvegtörés érzékelő az üveg törésének, csörömpölésének hangát ismeri fel. Elhelyezése a nagyobb üvegfelületek közelében.

Az optikai füst érzékelő egy fejlett optikai eszközzel érzékelik a füst jelenlétét. Sok esetben ez az eszköz ki van egészítve hő sebesség érzékelővel is. Ez utóbbi a tűz esetén a gyorsan emelkedő hőmérsékletet érzékeli. Elhelyezésük a mennyezeten.

Riasztó rendszer hang és fényjelzők

Hang és fényjelzők

Szabotázsvédett és duplafalú fém és műanyag házban lévő sziréna és villogó lámpa. Saját akkumulátorral rendelkezik, hogy áramkimaradás esetén is működjön. Elhelyezése az épület jól látható részén, nehezen megközelíthető magasságban. Így már a behatolás megkezdése előtt figyelmezteti a betörni szándékozót, hogy ez riasztó rendszerrel védett terület, kár próbálkozni.

Vezeték nélkül

Sok esetben nincs lehetőség a kábelhálózat kiépítésére. Ebben az esetben a riasztó központ és a rendszer elemek között kódolt rádiókapcsolattal történik a kommunikáció. A riasztó rendszert távirányítóval is lehet ki- ill. bekapcsolni.

Paradox riasztó rendszer 2 év garanciával

Számtalan riasztó rendszer márka kapható, melyek többségét mi is kipróbáltuk. A sok márka közül csak egy volt, amely igazán meggyőzött minket a megbízható és biztonságos működésről, az egyszerű és felhasználóbarát kezelhetőségről. Ez a Paradox riasztó rendszer. Cégünk több mint 10 éves vagyonvédelmi tapasztalata azt mutatja, hogy Paradox riasztó rendszer a legmegbízhatóbb, mivel az általunk felszereltek közül az elmúlt 10 év alatt csak egy hibásodott meg.

Válassza Ön is a Paradox riasztó rendszer valódi védelmet nyújtó biztonságát. Bízza szakembereinkre a helyszíni felmérést, a riasztó rendszer megtervezését s a kivitelezést. Munkatársain minden esetben figyelembe veszik az épület adottságait, az Ön életvitelét és igényeit, hogy a riasztó rendszer használata ne nyűg, hanem egy kényelem és valódi biztonság legyen. Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a Paradox riasztó rendszerek működés közben is megtekinthetők és kipróbálhatók.

További termékeink

GarázskapuIpari kapuGyorskapuRedőnykapuKapunyitóAkadálymentesítésKlímaBeléptetőBiztonsági kamerák

Hozzászólások lezárva.