Minőségi redőnykapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Minőségi redőnykapu

TECKENTRUP ipari redőnykapu rendszerek. Minőségi redőnykapu bármilyen egyedi színben és méretben. Ipari redőnykapu intenzív igénybevételre.
Redőnykapu szerelés, karbantartás, szerviz.

 

A redőnykapu egy a sok kaputechnika megoldás közül, melyeket cégünk kínál. Hazánkban is igen nagy népszerűségnek örvend ez a megoldás széles körű felhasználhatóságának köszönhetően. Hiszen a redőnykapu éppúgy alkalmazható gyárakban és üzemekben, ahogy teremgarázsokban, szervizekben vagy akár üzleteknél is kitűnően helytáll. Az általunk forgalmazott német TECKENTRUP redőnykapuk a pontos és precíz gyártás és a kifogástalan minőségű alapanyagok révén masszív felépítésűek. Mind a legkorszerűbb műszaki színvonalat képviselik, ezért pedig a folyamatos tökéletesítés és az állandó innováció felel. A redőnykapu rendszerek tervezésekor és gyártásakor is olyan innovatív megoldásokat és technológiákat alkalmaznak, melyek Európában és Európán túl is a legjobbak közé emeli a céget. Tekintse meg a legmodernebb és legbiztonságosabb redőnykapu technológiákat. Győződjön meg személyesen is azokról a pozitív tulajdonságokról, melyek az általunk forgalmazott redőnykapukat jellemzik.

Redőnykapu

Ezek a minőségi redőnykapu rendszerek intenzív használatra lettek tervezve. Ez látszik a nagy teherbírású, terhelhető hajtóműből és a masszív kialakításból is. Megfelelnek azoknak az alapvető elvárásoknak, melyek egy ipari redőnykapu esetében felmerülhetnek. Ilyen például a gyors működés, valamint a tökéletes hőszigetelés. Ez utóbbi a duplafalú lamellák közé töltött FCKW mentes, környezetbarát PUR habnak (poliuretán) köszönhető. A TECKENTRUP redőnykapu a nagy tereknél is kitűnő megoldás, ugyanis nem okoz neki problémát a 8 méteres magasság vagy a 11 méteres szélesség sem. Ám nem csupán a minőség és a megbízhatóság az, ami miatt ennyire közkedveltté vált a magyar felhasználók körében. Népszerűségét annak is köszönheti, hogy minden TECKENTRUP redőnykapu egyedi igények szerint testre szabható, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet.

Ipari redőnykapu extra méretekben is

Egy biztos, hogy a cégünk által kínált ipari redőnykapu esztétikus és stílusos külsejű, hiszen a külcsín is ugyanolyan fontos szempont, mint a belbecs. Számos szín közül választhat, így teheti egyedivé és cége arculatával harmonizálóvá még egy egyszerű redőnykaput is. Számunkra ugyanis az is fontos, hogy Ön ne csak a minőséggel, hanem a redőnykapu megjelenésével is maximálisan elégedett legyen.

Külső szerelésű ipari redőnykapuk esővédő burkolattal

Persze a legfontosabb mégiscsak a minőség. A TECHENTRUP redőnykapuk többrétegű felépítésűek, mely tulajdonságuk garantálja a hosszú élettartamot, hogy szerelőre szinte soha ne legyen szüksége. Az időjárás sem foghat ki rajta, erre garancia a horganyozott és védőlakkal bevont felülete. De az általunk kínált ipari redőnykapuk számos további előnnyel bírnak.

A Teckentrup redőnykapu ideális megoldás raktárak lezárására

Lamelláik a legszűkebb helyeken is könnyedén feltekercselhetők, ezáltal a minőségi redőnykapu beépítése csak minimális helyet igényel. Mozgatásuk igen halk és egyszerű, hiszen a nagy szilárdságú és stabil vezetősínek kopásálló műanyag, csúszó profillal készülnek, ez pedig jelentősen javítja az ipari redőnykapu lamellák futási és csúszási tulajdonságait. Mivel az alsó lezáró profil időjárásálló, rugalmas és fagyás biztos EPDM gumiból készül, így a kapu mindig tökéletesen zár, a szélnek és az esőzésnek  is ellenállnak. A szigetelt ThermoTeck lamellák biztosítják, hogy ne távozhasson a meleg levegő az épületből, ezáltal Ön kevesebb energiát használ, és pénzt takarít meg. Választhat ablakos lamellákat is a redőnykapuba, így a kapu mögötti épületrész világos és kellemes munkakörnyezet lesz.

Gyors működésű redőnykapu jelentősen csökkenti az energia költségeket

A TECHENTRUP ipari redőnykapu jól átgondolt felépítésű és kis helyigényű kaputechnika megoldás. Nagy teherbírást igénylő helyekre is bátran ajánljuk, akár csarnokok lezárására is, ahol a kapunyílások magasak, szélesek, vagy teremgarázsokhoz, ahol folyamatos igénybevételnek van kitéve. Szakembereink helyszíni felméréssel segítenek Önnek egy teljes mértékben testre szabott, környezetével harmonizáló redőnykapu kiválasztásában. Szakképzett szerelőink pontos, gyors és igényes kivitelezésével is biztosan elégedett lesz. Így egy erős, masszív, megbízható, mégis stílusos redőnykapu lehet az Öné. Garancia erre a TECKENTRUP redőnykapuk minősége és szerelő munkatársaink szakmai tapasztalata.

További termékeink

GarázskapuIpari kapuGyorskapuKapunyitóAkadálymentesítésKlímaRiasztóBeléptetőBiztonsági kamerák

Hozzászólások lezárva.