Minőségi klíma

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Minőségi klíma

Minőségi klímatechnika kivitelezése. Energiatakarékos klíma megoldások igényes vásárlóknak. Hűtő-fűtő klíma berendezések 6-10 év garanciával.
FUJITSU és FISHER klíma szerelés, karbantartás és szerviz.

A klíma ma már szinte elengedhetetlen része életünknek. Az otthoni környezetben éppolyan fontos szerepet játszik, mint a munkahelyünkön. Cégünk a minőségi klíma berendezések széles kínálatát vonultatja fel, melyek között mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb légkondicionáló berendezést. Klímatechnika termékeink mindegyike megfelel a legszigorúbb európai előírásoknak is.

Klíma

Számos klíma márka és típus kapható, melyek mind más és más jellemzőkkel és előnyökkel rendelkeznek. Így a választás nem egyszerű. A leginkább elterjedt változat az úgynevezett mono split klíma. Ez a típus egy beléri és egy kültéri egységből áll. A beltéri egység leggyakrabban az oldalfalon helyezkedik el, de lehet parapetre, mennyezetre, vagy álmennyezetbe építhető kazettás beltérit is választani.

Fisher oldalfali mono split klíma

Ha az épületben több helység hűtése is szükséges, akkor célszerű multi klíma rendszer választani. Ebben a konstrukcióban csak egy kültéri egység van, melyhez kettő, három, négy, öt, hat, hét, vagy akár nyolc beltéri készülék is csatlakozik. Minden beltéri készülék saját távirányítóval rendelkezik, így helységenként szabályozható a hőmérséklet. A multi klíma rendszer alkalmazható családi házakban is kisebb irodaházakba egyaránt.

Fujitsu multi inverter klíma akár 8 beltéri egységgel is

A mai modern minőségi klíma berendezések a hűtésen kívül még számos szolgáltatást nyújtanak. Állítható a légáramlat iránya, sebessége, tisztítja a levegőt, kiszűrve a port és a baktériumok nagy részét, programozható a működése, és áramkimaradás esetén automatikusan újra indul. De nem csak ezek a szolgáltatások a fontos szempontok egy minőségi klíma kiválasztásakor.

A gáz ára lassan az égbe szökik, így nem mindegy, hogy mennyit költünk fűtésre. Egy korszerű klímával nem csak hűteni, hanem fűtani is lehet. A korszerű inverter technológia lehetővé teszi akár a mínusz 15 fok alatti külső hőmérséklet esetén is, hogy a klíma berendezésükkel fűtsünk. Egyes klíma típusok kifejezetten fűtésre vannak optimalizálva. Ezekkel rendkívül gazdaságosan lehet télen fűteni, a nyári hűtés pedig ajándékba van.

Az Alarm & Automatic System Kft elkötelezte magát a legmodernebb és leginkább energiatakarékos klíma berendezések mellett, mert célunk, hogy olyan kényelmet és komfortérzést nyújtsunk Ügyfeleinknek, amitől az életük jobbá válik. Ezért választottuk és ajánljuk a FISHER és a FUJITSU klíma rendszereket. Ezek a klímák valóban azt nyújtják, amit ígérnek. Energiatakarékos, így az egy emelkedő energiaárak mellet is sok pénzt takaríthat meg. Működésük halk és tökéletes nyugalmat biztosítanak a pihenés közben. Strapabíró, így nem jelent problémát a folyamatos működés, akár egész évben sem. Minőségi klíma rendszereink óvják az egészségét, mert a beépített légszűrők megtisztítják a levegőt a portól, pollentől, baktériumoktól és a penésztől. Küllemük esztétikus és szebbé teszik otthonát, üzletét, irodáját. Válasszon Ön is minőségi klíma berendezést. Válassza a FISHER-t 6 év garanciával, vagy a FUJITSU-t 10 év garanciával.

Hívjon minket, hogy a helyszíni felmérést követően az Ön igényeinek és a helyszín adottságainak legjobban megfelelő klímát tudjuk ajánlani. Szakképzett szerelő munkatársain pontos, gyors és igényes kivitelezéssel szerelik fel az Ön klíma berendezését. Számíthat ránk karbantartás és szervizelés esetén is, hogy Ön nap mint nap élvezhesse cégünk által felszerelt minőségi klíma technikát.

További termékeink

GarázskapuIpari kapuGyorskapuRedőnykapuKapunyitóAkadálymentesítésRiasztóBeléptetőBiztonsági kamerák

Hozzászólások lezárva.