Minőségi kapunyitó

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Minőségi kapunyitó

DITEC kapunyitó toló, szárnyas és szekcionált kapukra. Minőségi kapunyitó 5 év garanciával. Strapabíró kapunyitó lakossági és ipari igénybevételre.
Kapunyitó szerelés, karbantartás, szerviz.

A távirányítású kapunyitó egyre elterjedtebb hazánkban is, hiszen ez egy olyan eszköz, mely kényelmesebbé, komfortosabbá teszi otthonunkat, könnyebb és egyszerűbb általa a gépjárművel való elindulás és a hazaérkezés. Ráadásul a kapunyitók sokkal biztonságosabbá is teszik az életünket. Elég csak egy gombnyomás, és már nyílik is a kapu vagy a garázsajtó.  Cégünk a svéd DITEC által gyártott legjobb minőségű kapunyitó berendezéseket kínálja, melyek közül Ön is kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelőt.

Kapunyitó

A kapunyitók óriási választékában nehéz eligazodni. De szakértőink segítségével ez nem jelenthet problémát Önnek. Minden kapunyitó technikánk erős és intenzíven terhelhető, hogy hosszú évekig állhasson szolgálatára. Az ipari igénybevételt is könnyedén bírja, hiszen minőségi alapanyagokból készül és megfelel a legszigorúbb európai előírásoknak is. Kapunyitóink mindegyike hosszú élettartamú és megbízható működésű. A DITEC kapunyitó márka  több évtizedes hazai jelenlétet tudhat már maga mögött, ez pedig bizonyítja, hogy a legjobbak közé tartozik. Népszerűségének legfőbb oka a kimagasló minőségnek köszönhető megbízható minőség. Így hát nem véletlen, hogy minden lakossági használatú DITEC kapunyitó automatikára 5 év a garancia.

Szárnyas kapunyitó süllyeszett motorokkal

A minőségi kapunyitó nélkülözhetetlen része a biztonsági fotocella és az akadályérzékelő funkció, melyek a rácsukódásos balesetek ellen védenek. A kapunyitó motoroknál nagyon fontos, hogy áramkimaradás esetén is biztosítva legyen a kapu zárt állapota. Ezt biztosítja a kapunyitó hajtóművének önzáró tulajdonsága, védve ezáltal a kapu mögött lévő értékeket. A DITEC kapunyitók áramkimaradás esetén egy kulccsal függetleníthetők a kaputól, így a kapuk kézzel is nyithatóvá válnak. Ha szükséges a folyamatos működés, akkor az akkumulátoros szünetmentes tápegységgel biztosítható a minőségi kapunyitó automatika működése. A cégünk által kínált DITEC kapunyitók rendkívül könnyen kezelhetők, elegáns megjelenésükkel pedig szebbé teszik kapuját.

Toló kapunyitó alsósínes és úszókapukhoz

A kapunyitó vásárlásakor érdemes meghallgatni szakembereink véleményét. A helyszíni felméréskor a kaput, az igényeket és a lehetőségeket pontosan felmérve írásos árajánlatot adunk Önnek. Sokéves tapasztalatunkkal azon dolgozunk, hogy az Ön kapuját mozgató minőségi kapunyitó műszaki paraméterei és egyéb tulajdonságai maximálisan megfeleljenek az adott igénybevételnek, a kapu méretéhez, súlyához és az egyéb, a helyszín adta körülményekhez és igényekhez. A DITEC kapunyitók tökéletesen alkalmazhatók egy és kétszárnyú kapuk, tolókapuk, garázskapuk és ipari kapuk mozgatására akár 3 tonna kapusúlyig is. A DITEC széles kínálata lehetővé teszi mindig a kapu méretéhez, súlyához, az igénybevételhez és a helyi körülményekhez legjobban megfelelő kapunyitó automatika alkalmazását. A DITEC kapunyitók intelligens vezérlése beléptető rendszer csatlakozását is lehetővé teszi.

Ipari kapunyitó nagyméretű kapukhoz és gyakori nyitáshoz

Cégünk kínálatában megtalálja a legjobb minőségű és ár-érték arányú garázsnyitókat, toló és szárnyas kapunyitó szetteket. Termékeink között ipari kapunyitó automatikákat is kínálunk, melyek szekcionált kapukra, nagyméretű és nagysúlyú toló és szárnyas kapukra egyaránt alkalmazhatóak. Mint a DITEC kapunyitók forgalmazója teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Sokéves rutinnal a hátunk mögött felmérjük a helyszínt, felszereljük és karbantartjuk kapunyitóját, valamint garanciális és garancián túli javításokat is vállalunk. Ha szeretné megkönnyíteni és kényelmesebbé tenni a mindennapokat, válassza a DITEC kapunyitó motorokat. A megbízható működéssel, az egyszerű és biztonságos használattal, valamint az esztétikai kialakítása garantáltan elégedett lesz.

További termékeink

GarázskapuIpari kapuGyorskapuRedőnykapuAkadálymentesítésKlímaRiasztóBeléptetőBiztonsági kamerák

Hozzászólások lezárva.