Minőségi gyorskapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Minőségi gyorskapu

DITEC ipari gyorskapu rendszerek. Minőségi gyorskapu megoldások intenzív igénybevételre. DITEC ipari gyorskapu szerelés, karbantartás, szerviz.
Feltekeredő ipari gyorskapu bármilyen egyedi méretben.

A cégünk által forgalmazott DITEC gyorskapuk gyorsak, megbízhatóak és strapabírók. Ezt azért tudják garantálni, mert csakis prémium minőségű anyagokból készülnek, hogy mindvégig biztonságos és tartós működést produkálhassanak. A svéd DITEC céget a folyamatos fejlesztés és a precíz gyártási folyamatok jellemzik, melynek köszönhetően az ipari gyorskapu rendszerek megfelelnek minden elvárásnak. Alkalmazhatók kül- és beltéren is a leghidegebb és legmelegebb időjárási feltételek mellett is. Ma már számtalan ipari gyorskapu típus közül választhat, hogy megkönnyítse az anyagmozgatást és a közlekedést a gyárakban és ipari területeken. A DITEC gyorskapu rendszereket számos cég választotta már, és azóta is töretlen a bizalmuk a márka iránt. Hosszú évek óta működnek DITEC gyorskapuk a METRO, a CBA, a MAGYAR CUKOR Zrt és a TEVA gyógyszergyár területén is. Ez is azt mutatja, hogy hazai és nemzetközi szinten is a legjobbak között tartják számon, az ipari kaputechnika területén.

Gyorskapu

Ennek több oka van, de mindegyik az általunk kínált ipari gyorskapuk kiváló tulajdonságaira vezethető vissza. Hogy néhányat említsünk, ezen privilégiumok közül, elsőként a gyorsaságot kell kiemelnünk a sorból: a DITEC gyorskapuk ugyanis rendkívül gyorsan működnek, nyitási és záródási sebességük 0,8 – 1,8 méter másodpercenként. De a gyorsaság nem minden. Mellé megbízhatóság is társul, ami masszív felépítésüknek és a nagy teljesítményű ipari motornak, illetve hajtóműnek köszönhető. Ezek az ipari gyorskapuk többnyire azért ennyire kedveltek, mert igen széles azon területek köre, ahol alkalmazhatók.

DITEC ipari gyorskapuk a Magyar Cukor Zrt-nél

Az alap esetben horganyzott alkatrészekből készülő gyorskapu rozsdamentes kivitelben is rendelhető. A rozsdamentes alkatrészek és a speciális kialakítás olyan helyeken is lehetővé teszi a DITEC gyorskapu alkalmazását, ahol más típusú gyorskapuk nem felelnek meg az elvárásoknak. Olyan épületekben, ahol magasak a higiéniai követelmények, mint például az élelmiszeripar vagy a gyógyszergyártás. Egy DITEC gyorskapu estében az sem okoz gondot, ha nagy igénybevételt kell elviselniük. Akár napi 1000 nyitást és zárást is könnyedén kezel bárminemű probléma nélkül.

SMART ipari gyorskapu a kaposvári CBA áruházban

A folyamatos használat mellett sem kell meghibásodástól tartani, ráadásul teljesen biztonságos használatot nyújt, ami a biztonsági fotocellának és a rácsukás elleni védelemnek tudható be. Ezek a beépített biztonsági eszközök garantálják a gyorskapu balesetmentes használatát. A DITEC gyorskapu rendszerek nem csak beltéren, hanem a belső és külső területek elválasztó kapuként is alkalmazható. A RESET gyorskapu kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve. Nem jelent problémát a nagy szélterhelés, mert akár a 120 km/h erejű lökéseket is elbírja. Emellé a kiváló tulajdonság mellé mégy egy speciális tulajdonság is tartozik. Ez pedig az önjavító technológia. A RESET gyorskapu a két szélén a teljes magasságában egy speciálisan kialakított ipari zipzárral rendelkezik. Ez különösen akkor előnyös, h a gyorskaput baleset éri. Ez leggyakrabban egy neki ütköző targonca. Ebben az esetben a RESET gyorskapuval csak egy nyitás kell végrehajtani, és a kapu automatikusan visszafűzi önmagát. 

A DITEC gyorskapuk kezelés is felettébb egyszerű, bárki gyorsan és könnyedén elsajátíthatja, vezérlésük pedig történhet távirányítóval, induktív hurokkal, húzókapcsolóval vagy akár beléptető rendszerrel, de más lehetőségek is biztosítottak az egyedi igényeknek megfelelően. Mindegyik DITEC ipari gyorskapu csendesen üzemel, melyről a minőségi, apró részletekig kidolgozott alkatrészek gondoskodnak.

Ahogy azt termékeinktől megszokhatták, az ipari gyorskapuink is esztétikus külsejűek, hiszen még egy ipari területen sem mindegy, hogy milyen környezetben dolgoznak a munkatársak. Több szín is rendelkezésre áll, hogy a gyorskapuk maximálisan illeszkedjenek a környezethez, az épület stílusához. Ki kell emelnünk még egy igazán jó tulajdonságukat. Ez pedig a helytakarékos beépítés. Így egyedi kialakításuknak köszönhetően olyan helyekre is beépíthetők, ahová más típusú gyorskapu nem férne be.

A DITEC ipari gyorskapu rendszerek egyaránt alkalmazhatók raktárakban, üzemekben, szupermarketekben és más ipari létesítményekben is, ahol elvárás, hogy a tereket elválasztó kapuk megtartsák a különböző helyiségek hőmérsékletét. Ezek a DITEC gyorskapu ponyvaelemei PVC-ből készülnek, melyek jól ellenállnak az igénybevételnek. Megakadályozza a por és egyéb szennyeződések bejutását, valamint a hideg- vagy meleg levegő ki- illetve beáramlását is. Látogasson el cégünkhöz, ahol személyesen is megbizonyosodhat a DITEC gyorskapu előnyeiről. Láthatja majd, hogy termékeink egyszerű kezelhetőséget tesznek lehetővé és biztonságosan használhatóak nagy igénybevétel mellett is. Munkatársaink szakmai tanácsokkal segítik Önt a jó döntés meghozatalában.

További termékeink

GarázskapuIpari kapuRedőnykapuKapunyitóAkadálymentesítésKlímaRiasztóBeléptetőBiztonsági kamerák

Hozzászólások lezárva.