Minőségi biztonsági kamerák

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 

Minőségi biztonsági kamerák

Minőségi biztonsági kamerák szerelése. Éjjellátó biztonsági kamerák 2 év garanciával. Biztonságtechnika szaküzlet és bemutatóterem.
Biztonsági kamerák telepítése, karbantartása és szervizelése.

A biztonságtechnika ma már számos eszközt és megoldást kínál tulajdonunk védelmére. Riasztó berendezések, beléptető rendszerek százai állnak a rendelkezésünkre. A biztonságtechnika egyik egyre népszerűbb eszköze azonban a biztonsági kamera, mely a védett terület folyamatos megfigyelését biztosítja. Sőt, ennél is több.

A biztonsági kamera nem csak folyamos megfigyelést biztosít, hanem az események rögzítését is lehetővé teszi. Így, ha nem kívánatos esemény történik, lehetőségünk van visszanézni a biztonsági kamerák felvételeit is. Cégünk nagy figyelmet fordít arra, hogy Önnek is minőségi biztonsági kamerák védjék otthonát vagy vállalkozását. Cégünk által kínált biztonsági kamerák megbízhatóságuk és könnyű felszerelhetőségük miatt tökéletes megoldást nyújtanak vállalati és magán felhasználók részére egyaránt.

Biztonsági kamera rendszer

Egy biztonsági kamera a folyamatos megfigyelésre és ezáltal, a folyamatos működésre hivatott. Így egyáltalán nem mindegy, hogy ezt a munkát hogyan végzi. Milyen képminőségben és milyen működési biztonsággal. Az általunk telepített minőségi biztonsági kamerák folyamatos működésre lettek tervezve, az időjárástól és a hőmérséklettől függetlenül. Ennek köszönhetően mindig biztonságban tudhatja értékeit, szemmel tarthatja vállalkozását, megbizonyosodhat alkalmazottainak munkavégzéséről.

Az eseményeket bármikor nyomon követheti, és ezt egyszerűen, távolról, az interneten keresztül is megteheti. Cégünk minden esetben egy az Ön igényire szabott biztonsági kamera rendszert telepít. A választást sok tényező befolyásolhatja, mint például a megfigyelni kívánt helyszín, az elvárt képfelbontás, a látóterület nagysága és az adott fényviszonyok, valamint a biztonsági kamerák használati módja is meghatározó. Számos biztonsági kamera típus a rendelkezésére áll, és szakembereink segítenek Önnek a tökéletes kamera rendszer kiválasztásában.

Biztonsági kamerák

Beltéri dóm biztonsági kamerák

Beltéri dóm biztonsági kamerák

Többnyire műanyag burkolattal rendelkeznek. Legjobb elhelyezésük a plafon vagy oldalfalon. Lehetnek fix és zoom optikásak.  Nagy fényérzékenységű CCD vagy infra ledes megvilágítás segíti az éjszakai megfigyelést.

Kültéri dóm biztonsági kamerák vandálvédett kivitelben

Kültéri dóm biztonsági kamerák

Többnyire vandálvédett kialakítású, vizálló fém burkolattal rendelkeznek. Elhelyezhetők oldalfalon és eresz alatt is. Látószögük lehet fiz és zoom optikával állítható. Az éjszakai megfigyelést infra ledek segítik.

Kültéri kompakt biztonsági kamerák, éjjel látó funkcióval

Kültéri kompakt biztonsági kamerák

Többnyire vízálló fém burkolattal és tartókonzollal rendelkeznek. Elhelyezhetők oldalfalon és eresz alatt is. Változtatható látószögű zoom optikával rendelkeznek. Az éjszakai megfigyelést beépített infra ledek segítik. A nagy választéknak és a széleskörű alkalmazhatóságnak köszönhetően ezek a biztonsági kamerák a leginkább közkedveltek.

Kültéri - beltéri box biztonsági kamerák, cserélhető optikával

Kültéri – beltéri box biztonsági kamerák

Fém burkolattal rendelkeznek. Beltéren konzollal, kültéren kizárólag kameraházban szerelhető fel. A megfelelő látószögű optikát külön kell hozzá választani. Az éjszakai megfigyelést beépített infra ledekkel vagy megvilágítással lehet segítik.

Vezérelhető biztonsági kamerák

Alkalmazhatók kültéren és beltéren egyaránt. A kültéri kivitel vízálló fém és polikarbonát burkolattal, valamint tartókonzollal rendelkezik. Elhelyezhetők oldalfalon és oszlopon is. Változtatható látószögű zoom optikával rendelkeznek. A vezérlésük történhet botkormányról, számítógépről, DVR-ről, vagy kár mobil telefonról is. A jobb fajta vezérelhető biztonsági kamerák 360°-ban körbeforgathatók, le- és fel billenthetők, és a beépített zoom optika akár harmincszoros ráközelítést is lehetővé tesz. Az éjszakai megfigyelést a nagy fényérzékenységű CCD vagy külső megvilágítás segítheti. Ezek a vezérelhető biztonsági kamerák a leginkább olyan helyeken terjedt el, ahol állandó kezelő személyzet van.

Rejtett vagy álcázott biztonsági kamerák

Többnyire műanyag burkolattal rendelkeznek. Általában nagyon kisméretűek, vagy más tárgyakra hasonlítanak. Füstérzékelőnek és a mozgásérzékelőnek látszó a legjobban elterjedt rejtett biztonsági kamera típus.

 

Az ideális biztonsági kameráknak számos elvárásnak kell megfelelniük. Cégünk garantálja, hogy az Ön által kiválasztott kamera rendszer a lehető legjobb legyen. A legújabb képfeldolgozó elektronikáknak és a számtalan egyedi fejlesztésnek köszönhetően szinte bármilyen környezetben használhatók. A digitális képrögzítő DVR tökéletes minőségben rögzít akár több hónapnyi videót, a felvételek között pedig egyszerűen, dátum vagy esemény alapján is kereshet. A biztonsági kamerák rögzítőjén meghatározhatja, hogy a rendszer csak a képen bekövetkezett mozgás esetén archiváljon, ezáltal a fölösleges, eseményektől mentes időintervallumokat nem rögzíti. A biztonsági kamera rendszer lehetővé teszi különböző felhasználási jogosultságok beállítását is. Így például a jogosultakon kívül más, nem férhet a biztonsági kamerák felvételeihez.

Digtális képrögzítő biztonsági kamera rendszerekhez

Ahogy Ön is láthatja, hogy az internet a biztonsági kamerák rengeteg típusát kínálja. Ha Önnek valódi biztonságra vagy a legjobbra van szüksége, ne döntsön csak az ár alapján. Látogasson el bemutatótermünkbe és győződjön meg személyesen a minőségről. A biztonságtechnika területén szerzett sokéves tapasztalatunkkal segítjük az igényeinek legjobban megfelelő biztonsági kamera rendszer kiválasztásában.

További termékeink

GarázskapuIpari kapuGyorskapuRedőnykapuKapunyitóAkadálymentesítésKlímaRiasztóBeléptető

Hozzászólások lezárva.