Minőségi beléptető

Minőségi beléptető rendszerek kivitelezése. Kártyás és ujjlenyomatos beléptető rendszer 2 év garanciával. Biztonságtechnika szaküzlet és bemutatóterem.
CRYPTEX beléptető szerelés, karbantartás és szerviz.

Ahogy a technika fejlődik, úgy a biztonságtechnika által is újabb és újabb eszközök állnak rendelkezésünkre. Ha például nem szeretnénk, hogy irodánkba, raktárunkba bárki bejuthasson, erre egy nagyszerű megoldás a kártyás beléptető rendszer, mely lehetővé teszi a védett területekre való bejutás ellenőrzését, szabályozását és korlátozását. Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt a beléptető rendszerek területén: helyszíni felmérés, szaktanácsadás, telepítés, szerelés, karbantartás, kivitelezés, garanciális és garancián túli javítás. Beléptető rendszereink mindegyike egy egyszerűen használható és biztonságos megoldást kínál.

Beléptető rendszer

A beléptető rendszerek általában ajtóknál, kapuknál látják el az ellenőrző és be/ki engedő elektronikus eszközök szerepét. Használatát biztonsági szempontok is indokolhatják, de munkaidő nyilvántartó rendszerként is funkcionálhat. A beléptetés többféle módon történhet, mint például kóddal, kártyával vagy akár ujjlenyomat azonosítással, és ezek kombinációjával is. A beléptető rendszerek hatalmas előnye a hagyományos zárakkal szemben, hogy akár több ezer kódot és kártyát képesek tárolni, így nincs szükség többé kulcsokra a bejutáshoz, így sokkal kényelmesebb, és a beléptetés ideje pedig nagymértékben csökken.

Sorompós beléptető rendszer és fizető parkoló rendszer a Kapuvári Lumniczer Sándor Kórház bejáratán

Egy cégnél, egy irodaházban vagy egy adott objektumon belül a beléptető rendszer biztosítja az üzemelési idő alatt a hatékony védelmet. A beléptető rendszerek irodákban, lakóparkokban, szállodákban, fürdőkben, strandokon, közintézményekben, pénzintézetekben és számos egyéb területen - kültéren és beltérben egyaránt - alkalmazhatóak. Használatukkal megakadályozhatjuk a védett területre történő illetéktelen belépéseket, biztosíthatjuk az ellenőrzést a személy és gépjárműforgalom felett, valamint lehetővé tehetjük a dolgozók mozgásirányának és hollétének meghatározását.

Egy jól megtervezett beléptető rendszer az eredeti feladatán kívül számos egyéb területen is kiszolgálja felhasználóját. Hiszen az elektronika és a számítástechnika segítségével a beléptető rendszerek ma már képesek felismerni a munkatársakat, adatokat rögzíteni, sőt, még bérszámfejtésre is alkalmasak. Éppen emiatt, a sokrétűség miatt egy beléptető rendszer számos kritériumnak kell, hogy megfeleljen. Feladataik közé tartozhat például a védett területre történő illetéktelen belépések megakadályozása, a kontroll biztosítása a személy és gépjárműforgalom felett, a személy és gépjárműforgalom regisztrálása, a dolgozók mozgásirányának és hollétének meghatározása, továbbá a munkavégzés időpontjának egyedi rögzítése és a késések, illetve túlórák ellenőrzés alatt tartása.

A tökéletes beléptető rendszertől így elvárható:

- a magas technikai színvonal,
- megbízható működés,
- az egyszerű és könnyű kezelhetőség,
- magyar nyelvű kezelőfelület,
- a maximális megbízhatóság,
- az optimális költségráfordítás a kivitelezés és üzemeltetés során,
- a rugalmasság és a bővítési lehetőségek.

Célunk olyan technikai eszközök és beléptető rendszerek üzembe állítása, melyek mindegyike az egyedi igényekhez és elvárásokhoz alkalmazkodik, felhasználóbarát és ami a legfontosabb, hogy maximálisan megbízható. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött segítünk Önnek abban, hogy az elvárásainak leginkább megfelelő beléptető rendszer típust választhassa és használhassa a jövőben.

További termékeink

Garázskapu - Ipari kapu - Gyorskapu - Redőnykapu - Kapunyitó - Akadálymentesítés - Klíma
Riasztó - Biztonsági kamerák

 

Alarm & Automatic System Kft - Websopron portál
Minőségi kaputechnika, biztonságtechnika és klíma technika

Minőségi garázskapu, ipari kapu, gyorskapu, redőnykapu, kapunyitó, akadálymentesítés, klíma, riasztó, beléptető és biztonsági kamerák. Minőségi kivitelezés, karbantartás és szerviz.