Minőségi akadálymentesítés

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 

Minőségi akadálymentesítés

Minőségi megoldások az akadálymentesítés problémáira. Akadálymentes bejáratok és rámpa kivitelezése. Minőségi akadálymentesítés közintézményekben és otthonokban.

Hazánkban sajnos sokkal nehezebbek egy mozgáskorlátozott mindennapjai, mint más európai országokban. Ennek egyik oka a közlekedés nehézségeiben keresendő, ugyanis Magyarországon még mindig nem biztosított minden intézménynél, hivatalnál és középületnél a megfelelő akadálymentesítés, az akadálymentes bejárat és a házon belüli közlekedés. Pedig egy rámpa vagy egy akadálymentes ajtó elegendő, hogy biztosítsuk a megfelelő közlekedést a mozgásukban korlátozott embertársaink számára. Ráadásul az akadálymentesítés a tévhittel ellentétben nem jár magas költségekkel és nem is bonyolult feladat, különösen akkor, ha szakembereinkre bízza a munkát. Hiszen a mi célunk, hogy segíthessük ügyfeleinket az akadálymentes környezet megteremtésében a lehető legjobb árú és minőségű termékeinkkel. Olyan komplex megoldásokat szállítunk Önnek, melyek az akadálymentesítés teljes egészét lefedik. Termékeink között kínálunk automata ajtó rendszereket, akadálymentes tolóajtókat, valamint a lépcső nehézségeire választ adó rámpákat is. Cégünk elkötelezett forgalmazója a DITEC termékeknek, mely méltán népszerű és kedvelt márka a kaputechnikában, és azon belül az akadálymentesítésben, hiszen hosszú évek óta garantálják a vásárlóknak a legjobb minőségű és magas megbízhatóságú eszközöket.

Akadálymentesítés megoldása akadálymentes ajtónyitó motorral

Az általunk forgalmazott ajtónyitó rendszerek rugalmasan és egyszerűen illeszthetők szinte bármelyik egyszárnyú vagy kétszárnyú ajtóhoz, és mégis ez az egyik leginkább költséghatékonyabb módszere az akadálymentesítésnek. Használatuk igazán könnyű és egyszerű. Irányításukat távirányítóval is végezhetjük, továbbá az érzékelőnek köszönhetően automatikus nyílásúak is lehetnek az Ön igényei szerint. A balesetek megelőzése érdekében pedig minden ajtónyitó rendszer akadályérzékelővel rendelkezik. Ezen felül választhat hozzá jelenlét érzékelőt, biztonsági fotocellát és nyomásérzékelő szőnyeget is, hogy minél biztonságosabbá tegye a mozgáskorlátozottak épületbe való ki- és bejutását. Ajtónyitó rendszereink beépített akkumulátorról működnek, hogy egy esetleges áramkimaradás se okozhasson problémát az akadálymentesítés. Az ajtónyitó rendszerek intelligens vezérléséhez pedig tűzjelző és beléptető rendszer is illeszthető, hogy az ajtó a lehető legtökéletesebben és a legnagyobb biztonságban üzemelhessen.

Akadálymentes automata ajtó a legjobban bevált akadálymentesítés

A bejáratok másik akadálymentes megoldása a toló automata ajtó. Ez a fajta akadálymentesítés rendelkezik egy igen fontos előnnyel, mégpedig azzal, hogy nincs küszöb. Nagyon sok helyen alkalmaznak manapság ilyen típusú automata ajtó rendszereket, biztosan Ön is találkozott már vele az üzletközpontokban vagy a nagy forgalmú helyeken. A toló automata ajtó szinte bárhová beépíthető. Ugyanis az Ön igényeire szabott méretben készítjük el a megrendelt terméket. A DITEC automata ajtó alap esetben 4+4 mm-es ragasztott, biztonsági üvegezéssel készül a biztonságos akadálymentesítés érdekében, de rendelhető hőszigetelt vagy golyóálló üvegezésű kivitelben is. Ezek az eszközök is a beépített intelligens vezérlésnek köszönhetően széleskörű alkalmazást tesznek lehetővé, és beléptető, valamint tűzjelző rendszer is kapcsolható hozzájuk. Az akadálymentes automata ajtó rendszereknek van egy különleges tulajdonságuk is, mégpedig az ANTI-PÁNIK rendszer. Ez a technika megoldás lehetővé teszi, hogy a tolóajtók menekülési útvonalakon és vészkijáratként is funkcionálhassanak. Így az automata ajtó már nem csak az akadálymentesítés feladatát látja el, hanem egy komplex automata bejárati és vészkijárat is egyben. Ezt a funkciót támogatja a beépített akkumulátor is, hogy az áramkimaradás ideje alatt is folyamatosan, megállás nélkül működjön az automata ajtó és biztosítva legyen az akadálymentesítés.

AkadálymentesítésAkadálymentes rámpa az akadálymentesítés érdekében

Az automata ajtó mellett nagyon fontos még a mozgáskorlátozottak közlekedésének segítésében az akadálymentes rámpa használata, amely a lépcsőknél jelenthet tökéletes megoldást. Sokan jobban kedvelik a gépi, automatikus rendszereknél, ugyanis ezeknél nincs szükség segítőszemélyre és az üzemeltetési költségek is megspórolhatók általa. Azonban nem vehetjük könnyelműen a rámpákra vonatkozó szabályokat, amikor a kialakításukra kerül a sor. Ügyelni kell például az akadálymentes rámpa lejtési szögére, melynek felmérését bízza szakemberre, aki a helyszín alapján állapítja meg, hogy milyen paraméterekkel kell a rámpának rendelkeznie. Cégünk helyszíni felméréssel segít Önnek egy kifogástalan minőségű, tökéletes vízelvezetésű akadálymentes rámpa kialakításában.

Amennyiben úgy dönt, hogy Ön is hozzájárul a mozgásukban korlátozottak közlekedésének könnyebbé tételében, akkor a fent leírtak alapján válassza ki az Önnek megfelelő akadálymentes megoldást, mi pedig tapasztalatunkkal és tudásunkkal segítünk a megvalósításban. Döntsön bármelyik termékünk mellett, mind az automata ajtónyitó rendszer, mind az akadálymentes tolóajtó, mind pedig az akadálymentes rámpa felszerelése egy lépéssel közelebb visz minket ahhoz, hogy egy élhetőbb környezetet biztosítsunk mozgáskorlátozott embertársainknak. Ezt a célt hivatott elérni az akadálymentesítés.

További termékeink

GarázskapuIpari kapuGyorskapuRedőnykapuKapunyitóKlímaRiasztóBeléptetőBiztonsági kamerák

Hozzászólások lezárva.