Minőségi ipari kapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Minőségi ipari kapu

DITEC és ECOTOR ipari kapu rendszerek. Minőségi ipari kapu megoldások az igényes vállalkozásoknak.
Szekcionált ipari kapu szerelése, automatizálása, szerviz.
Hőszigetelt ipari kapu bármilyen színben és egyedi méretben.

Egy gyárban, üzemben, raktárakban igen nagy jelentősége van a kapuknak. Nem csupán a ki- és bejutást segíti, de a logisztikában, a megfelelő hőmérséklet megőrzésében és a rakodásban is fontos szerepe van. Így az itt alkalmazott kaputechnika megoldások egy egészen más kategóriába tartoznak. Ez az ipari kapu. Éppen ezért nagyon fontos, hogy jól átgondoltan, a megfelelő körültekintéssel válassza ki az Ön elvárásainak megfelelő ipari kaput. Hiszen az interneten kínált tucatnyi különböző típus között könnyen elvész a lényeg, és a valódi megoldást nyújtó minőségi ipari kapu helyett esetleg valami olcsó lakossági kaput sóznak az emberre. Cégünk által kínált ipari kapu rendszerek nem ilyenek, hanem valódi ipari környezetbe lettek tervezve és az Ön munkájának támogatására hivatottak.

Ipari kapuk

A szekcionált ipari kapu a legjobb megoldás az ipari és kereskedelmi létesítményeknek. Függőleges irányban nyílnak és a mennyezet alá siklanak. Ennek köszönhetően a szekcionált ipari kapu kevesebb helyet foglal el, valamint a kapu előtti és mögötti teret is szabadon hagyva. Cégünk elkötelezte magát a minőségi ipari kapuk mellett, mert meggyőződésünk, hogy Ügyfeleink hosszú távú igényeit így tudjuk legjobban kiszolgálni. Az ECOTOR és DITEC ipari kapuk a megbízhatóság és a minőség mintapéldái. Cégünk ezért forgalmazza és telepíti ezt a két márkát, melyek egyre népszerűbben hazánkban is kedvező áruk miatt.

Full vision panoráma ablakos minőségi ipari kapu

Ezek a minőségi ipari kapuk számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. Ilyen például a kiváló hőszigetelés, a hosszú élettartam, a masszív felépítés és az egyszerű kezelhetőség. Minden szekcionált ipari kapu aprólékos vizsgálatokon megy keresztül, mielőtt forgalomba kerül. Így nyugodt lehet afelől, hogy az Alarm & Automatic System Kft-től megvásárolt minőségi ipari kapu hosszú évekig áll majd az Ön szolgálatában.

Festett szekcionált ipari kapu bármilyen egyedi RAL színben

Az általunk kínált szekcionált ipari kapu rendszerek másik fő előnye a biztonságos használat. Mindegyik szekcionált ipari kapu alap tartozéka a kábelszakadás esetén a kapu lezuhanását megakadályozó zuhanás gátló és a rugótörés esetén védelmet nyújtó rugótörés biztosítás is. A biztonságos használat és a megbízható működés miatt választottak cégünk által kínált minőségi ipari kapu rendszereket olyan jól ismert cégek is, mint az RTL KLUB, az Airport Ipari Park, a Varga Pincészet, vagy az Orange Pack.    

DITEC szekcionált ipari kapu Badacsonyörsön a Varga Pincészetben

Az ECOTOR ipari kapu bármilyen egyedi méretekben megrendelhető maximum 8 méter szélességig és 6 méter magasságig FELÁR NÉLKÜL. Ezen kívül készülhet normál, alacsony, magas emelésű, függőleges, valamint háromféle tetőkövető sínvezetéssel, hogy bármilyen szögű tetőhöz alkalmazható legyen. Ez a tulajdonsága garantálja azt, hogy nem csak az új építkezéseknél, hanem a felújításoknál és az átalakításoknál is használható legyen. Három alapszínben rendlehető az ECOTOR ipari kapu, de a RAL színskála 200 színét is választhatja.

Minőségi ipari kapu egyedi fadekor kivitelben, FULL VISION panoráma ablakos szekcióval

Ezekről a jó tulajdonságokról a DITEC ipari kapuk esetében sem kell lemondania. A közel negyven éves vállalat Európa legnagyobb automata bejáratokat gyártó cége, melynek automata rendszereit már több mint 20 éve használják megelégedéssel a magyarországi vállalkozások. A DITEC ipari kapuk biztonsági és kényelmi kiegészítői lehetővé teszik a széleskörű alkalmazást. Nagy színválasztékban, többféle sínvezetéssel kapható, hogy ne csak egy jó munkaeszköz legyen, hanem harmonizáljon épületével és tegye szebbé azt. Amellett, hogy kitűnő hőszigetelésének köszönhetően rendkívül energiatakarékos, ezáltal pedig gazdaságos kaputechnika megoldás, rendelkezik minden olyan jellemzővel, melyek egy ipari kaputól elvárhatók. Biztonságos, megbízható és költség hatékony egyszerre.

Minőségi ipari kapu beépített átjáró ajtóval, normál küszöbbel

Bármelyik ipari kapunk mellet dönt, többféle kiegészítőt is választhat. Hőszigetelt ablakok egyedi és panoráma szekciós kivitelben is. Beépített átjáró ajtó normál és alacsony küszöbbel is. Az ipari kapu mozgatása történhet kézi láncos csörlővel és nagy teherbírású ipari motorral is. Mindkét ipari kapu esetében a DITEC ipari kapumozgató motorokat ajánljuk. Sok éves tapasztalatunk alapján messze a legmegbízhatóbbak. Segítségükkel az ipari kapu gyorsan és csendesen nyílik és záródik. Intelligens és sokoldalú vezérlő elektronikájuk számos kiegészítő csatlakozását teszi lehetővé. Biztonsági fotocellák, beléptető rendszer vagy akár távirányítás.

Minőségi ipari kapu alacsony küszöbös ajtóval, hőszigetelt ablakokkal

Ha nehéz eligazodnia a sok típus között, keressen minket bizalommal. Sok éves tapasztalatunk van a kaputechnika terén és szakembereink segítenek Önnek minden felmerülő kérdésben. Felmérik a helyszínt, a rendelkezésre álló teret, és az Ön igényei mentén javasolják azt az minőségi ipari kapu megoldást, amely a legjobb lesz Önnek. Bármelyiket is választja minőségi ipari kapu rendszereink közül, garantáltan elégedett lesz az eredménnyel.

További termékeink

GarázskapuGyorskapuRedőnykapuKapunyitóAkadálymentesítésKlíma
RiasztóBeléptetőBiztonsági kamerák

Hozzászólások lezárva.