Minőségi garázskapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Minőségi garázskapu

DITEC és ECOTOR garázskapu rendszerek. Minőségi garázskapu szerelése és automatizálása.
Hőszigetelt kivitelben, bármilyen színben és egyedi méretben.
Minőségi garázskapu igényes kivitelezéssel.

Cégünknél garázskapuk széles kínálata közül választhat, melyek mindegyike a legjobb minőségű anyagokból készült, elegáns és esztétikus, hogy illeszkedjen otthonának stílusához is. És ami a legfontosabb, hogy maximális biztonságban tudhatja gépjárművét és a garázsban lévő értékeit, ha az általunk forgalmazott minőségi DITEC és ECOTOR garázskapuk mellett dönt. Ez a két garázskapu márka, már hosszú évek óta a legjobbak közé tartozik Magyarországon. Termékeinket több mint 20 féle panellel, 30 különböző fadekorral és 200 féle színnel kínáljuk, hogy mindenki megtalálhassa a számára legideálisabb garázskapu típust. 

Minőségi garázskapu

Otthonunk szerves részét képezi a garázs. Nem csupán gépjárműveinknek nyújt biztonságot, de más értékeinket is őrizhetjük benne. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a választott garázskapu a lehető legbiztonságosabb legyen. Erős, masszív, hogy a tolvajoknak eszükbe se jusson feltörni. És persze amellett, hogy biztonságot nyújt, számos más funkciót is elláthat, így a választáskor részletesen meg kell vizsgálni, milyen igényeket támasztunk egy minőségi garázskapu felé. Nem mindegy ugyanis, hogy mekkora helyünk van a garázsba történő ki- és beálláshoz, vagy hogy ki fogja a legtöbbet használni a mindennapi közlekedés során. Ezek mind-mind olyan tényezők, melyek befolyásolhatják Önt a megfelelő garázskapu megtalálásában.

Fadekor aranytölgy garázskapu körablakokkal

A garázskapuk ma már számos kialakításban kaphatók ahhoz mérten, hogy ki melyik fajtát kedveli jobban, illetve kinek mekkora hely áll a rendelkezésére a garázsban. Az egyik típus az úgynevezett billenő garázskapu, mely nyitáskor függőleges állásból vízszintesbe billen át. A másik és egyben közkedveltebb típus a szekcionált garázskapu. Ez a típus vízszintes lamellákból áll, melyek a nyitási folyamat során a sínrendszer vonalát követve mozdulnak el, a garázs plafonja alatt. Valójában ennek a technológiának köszönheti népszerűségét is ez a garázskapu típus. Ugyanis a felszerelés nincs kötve a garázs nyílásához, bárhová egyszerűen és könnyedén beépíthető.

Fehér színű szélesbordás garázskapu íves nyílásban

A szekcionált garázskapu egy rendkívül praktikus és esztétikus megoldást kínál, köszönhető ez annak is, hogy a hagyományos és a billenő típusokkal szemben nyitott állapotában sem foglal el területet a garázsból és a garázs előtti térből sem. Így még több felszerelést tárolhat benne, továbbá a ki- és beállást is nagyban megkönnyíti ez a garázskapu típus. Hogy Önnek melyik az ideális választás, abban szakértő munkatársaink segítenek, akik már hosszú évek óta a kaputechnika területén tevékenykednek. Helyszíni felméréssel az egyedi igényeihez mért legjobb garázskaput ajánlják Önnek.

Egyedi festésű garázskapu hőszigetelt ablakokkal

Természetes, hogy ahogyan otthonát is saját ízlése szerint alakította ki, úgy garázskapuját is ahhoz szeretné igazítani. A DITEC garázskapu és ECOTOR garázskapu tökéletesen illeszthetők családi házának színvilágához és építészeti stílusához, nem kell kompromisszumot kötnie e téren.  Mivel a garázskapu egyben nyílászáróként is funkcionál, ezért azt sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy ezeknek a kapuknak jól kell szigetelniük a hőt, hogy ne szökjön az egekbe a fűtésszámla. Ezért is nagyon fontos, hogy jól megfontoltan, csakis a legjobb minőségű garázskapuk közül válasszon, hiszen hosszú távon mindig megtérül a befektetett költség. Mivel termékeink prémium minőségűek és a legszigorúbb európai előírásoknak is megfelelnek, így a nálunk vásárolt garázskapunak hőszigetelése is kiváló lesz, továbbá a szakértő tervezésnek, az erős szerkezeti elemeknek és a precíz gyártásának köszönhetően hosszú évekig áll majd szolgálatában, miközben megbízhatóan és biztonságosan működik.

Elegáns kék garázskapu azonos megjelenésű kiskapuval

Minden általunk kínált garázskapu használata maximálisan biztonságos. Az ujjbecsípődés és oldalsó benyúlás elleni védelem garantálja, hogy Önnek és családjának ne kelljen a balesetektől tartania. Minőségi garázskapu rendszereink alap tartozéka a rugótörés elleni biztosítás, mely kiegészíthető zuhanás gátlóval is.

Minőségi garázskapu fadekor dió kivitelben

A tökéletes garázskapu kiválasztásában kérje szakembereink segítségét, akik az itt felsoroltakat személyesen is bemutatják Önnek. Sok éves tapasztalatukkal és szakértelmükkel támogatják Önt abban, hogy könnyen eldönthesse, melyik az igényeinek legjobban megfelelő minőségi garázskapu. De válassza bármelyiket is termékeink közül, garantáltan meg lesz vele elégedve.

További termékeink

Ipari kapuGyorskapuRedőnykapuKapunyitóAkadálymentesítésKlíma
RiasztóBeléptetőBiztonsági kamerák

Hozzászólások lezárva.